Site icon mladibl.com

Postanite stipendista CERN-a

CERN-ov evropski istraživački savjet je raspisao konkurs za stipendije. Stipendija je dostupna za kandidate iz svih zemalja, koji su dolazi iz oblasti fizike, hemije i inženjerstva.

Koristeći najveće i najsloženije svjetske naučne instrumente, istražuju se osnove sastojaka materije – fundamentalne čestice koje su stvorene da se sudaraju skoro brzinom svjetlosti. Iz tog procesa fizičari izvlače zaključak o tome kako čestice komuniciraju i obezbjeđuje se uvid u fundamentalne zakone prirode. Prijedlog istraživanja trebalo bi da se uklapa u CERN-ove programe istraživanja i razvoja i da se izvodi prema radnom planu koji je iznijet u dozvoljenom Ugovoru Evropskog istraživačkog savjeta.

CERN bi veoma volio da stekne koristi od stručnosti, posvećenosti i strasti prijavljenih. Zauzvrat, CERN obezbjeđuje:

Mogu se prijaviti kandidati svih nacionalnosti.

Za početak prijava za stipendije: 2-7 godina iskustva poslije steknute doktorske (ili ekvivalentne) diplome i izvještaj sa naučnim postignućem koji mnogo obećava.

NAČIN PRIJAVE

Prije slanja prijave pod CERN objavom za slobodno radno mjesto, mora se obavijestiti kancelarija CERN-a za EU na: eu.projects@cern.ch kao i rukovodeće odjeljenje CERN-a o namjeri za prijavu.

Detaljnije: https://jobs.smartrecruiters.com

Preuzeto sa: CERK

Exit mobile version