Site icon mladibl.com

Kako pobediti prokrastinaciju? Besplatna radionica o odlaganju obaveza

Ako i vas zanima kako pobediti prokrastinaciju, onda je ovo tekst koji ne treba propustiti! Može biti da smo pronašli – ako ne idealno – ono bar besplatno rešenje koje može pomoći

O prokrastinaciji smo pisale i ranije, te vas ovoga puta nećemo ponovo voditi tim putem, ne. Ovaj tekst je nadogradnja pređašnjeg i predstavlja preporuku za besplatnu radionicu kako pobediti prokrastinaciju za koju vam treba samo dobra volja i malo slobodnog vremena. Uz naš tekst i ovaj besplatni kurs koji smo pronašle na Lifehack akademiji, ne sumnjamo da ćete napraviti značajan pomak u tome da pobedite odlaganje obaveza.

O čemu se, tačno, radi?

„Ne odlaži za sutra ono što možeš da uradiš danas.“

Besplatna radionica protiv odlaganja obaveza je petodnevna serija mailova koju dobijate u vaše sanduče, a koja se sastoji iz niza tekstova i video sadržaja podeljenih u 5 lekcija. Tokom 5 dana koliko je potrebno izdvojiti za ovu radionicu naučićete koji je to glavni razlog za neuspeh u ostvarivanju ciljeva, otkrićete šta je zaista vaš najveći „ubica vremena“ i kako ga pobediti, shvatićete zašto izbegavate da preduzmete konkretnu radnju i kako jedan jednostavan misaoni obrazac može pomoći da to prevaziđete.

Neko sasvim uspešno uspeva da se sa prokrastinacijom izbori sam, i ovo nisu preporuka i tekst za njih. Za sve druge, koji „kubure“ sa nagomilavanjem obaveza, stresom koji iz toga proizilazi i osećajem da svi konci koje drže u rukama popuštaju, možda je baš ovo ono što vam treba da stvari krenu u boljem smeru.

Šta je potrebno da se uspešno završi radionica?

Za početak, da odete na sajt Lifehack gde smo i pronašli radionicu za kako pobediti prokrastinaciju. Sve što je potrebno jeste da se registrujete svojom mail adresom, odvojite 20 minuta u danu za posvećivanje savetima i video lekcijama i počnete odmaj po dobijanju prve lekcije.

Prekinite svoj krug prokrastinacije dekodiranjem svog ponašanja i naučite kako da primenite jednostavnu i praktičnu strategiju protiv odlaganja da biste počeli da postižete ono što želite.

Isprobajte i javite rezultate! A listu ostalih kurseva na LifeHack akademiji pogledajte ovde.

Preuzeto sa: organvlasti.com

Exit mobile version