Site icon mladibl.com

Besplatni online kursevi za državne službenike – Digitalna akademija

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da je Agencija za državnu službu BiH pozvala državne službenike da se prijave na besplatne online kurseve:

– Vođenje kampanja na društvenim medijima (Facebook, Instagram, YouTube)

– Google oglasi & Analitika uspješnosti – Google Analytics

– Vidljivost na pretraživačima – optimizacija pretraživača (Search Engine Optimization – SEO)

– Elektronska trgovina (E-commerce) – praktični aspekti

Learning Management System-u (LMS) VTK BiH se može pristupiti preko sljedećeg link-a: https://elearning.komorabih.ba/, uraditi besplatna registracija i završiti četiri kreirana kursa u okviru “Digitalne akademije”.

Agencija za državnu službu se u ime državnih službenika zahvalila Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH na pruženoj mogućnosti za besplatno dodatno usavršavanje. Nastavak je ovo nesebične suradnje ADS-a i VTK-a koja je počela 2016. godine, kada je zajedničkim snagama započela realizacija ambicioznog projekta, Škola ekonomske diplomatije, koju je od tada u Sarajevu i Banjoj Luci pohađalo oko 400 polaznika. 2020. godine Agencija za državnu službu BiH je za vrijeme početka pandemije koronavirusa predstavnicima bh. poslovne zajednice omogućila da besplatno pohađaju 10 webinara namijenjenih državnim službenicima.

Preuzeto sa: hocu.ba

Exit mobile version