Site icon mladibl.com

Info sesija o ActBOLD projektu

Američki Kutak u Banjaluci će po prvi put organizovati projekat pod nazivom ACT BOLD, koji će za zadatak imati da pomogne mladima u našoj zajednici da nauče više o razvijanju ideja, kako finansirati ideju, kako “prodati” ideju, gdje tražiti podršku i kako.

ACT BOLD projekat će predvoditi Bojana Lekić, koji i vodi Američki Kutak, i ujedno je savjetnica EducationUSA BiH, ali neće biti sama na ovom projektu. Predavači dolaze iz drugih zemalja, te ćemo imati goste iz našeg grada, ali i iz Srbije i Slovenije.
U toku sedmice ćemo početi i sa predstavljenjem naših predavača, te ćete moći da steknete uvid koliko je ACT BOLD važan za našu zajednicu.

Američki Kutak će u mjesecu oktobru i septembru biti centar preduzetništva i moći ćete iz prve ruke da čujete koliko je teško kada počnete, ali kako je i kada uspijete.

U srijedu (12.10.2022 u 19h) ćemo održati prvu info-sesiju kako biste mogli da vidite šta će se sve tokom novembra mjeseca raditi u ACBL i koji će benefiti biti pohađanja ove edukacije.

Bitno je da napomenemo da je edukacija u novembru potpuno besplatna i da će svi učesnici/ce će dobiti sertifikat o pohađanju iste.

Prijave za info-sesiju su potpuno besplatne i to putem linka koji se nalazi u BIO.

Za sve one koji/e nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo u Kutku, moći će da nas i prate online!

ACT BOLD je projekat koji podržava United States Embassy to Bosnia and Herzegovina u sklopu Bold.ba.

VAŽNO:

Za koga je ovaj projekat i što da se prijavite na info-sesiju?

Projekat je za sve one koji imaju ideju, ili žele da se bave preduzetništvom, a nisu sigurni odakle da krenu. Boje se investicija, ali i apliciranja na podrške finansijske pomoći, ne znaju kome mogu da se obrate za pomoć. Na info – sesiju treba da dođete kako biste saznali šta ćete sve tačno raditi, ali i da saznate koji to programi akademski i profesionalni postoje i kako da se prijavite i to potpuno BESPLATNO!

Ključ ovog projekta je da ukažemo mladima na mogućnosti koje/i su potpuno besplatne i da ukažemo na mitove koji vladaju preduzetništvom!

Vidimo se na info-sesiji!

Preuzeto sa: Instagram @amcornerbl

Exit mobile version