Site icon mladibl.com

Jesenje čišćenje UMA

Dragi naši, sa radošću vas obavještavamo da se već petu godinu za redom organizuje „Jesenje čišćenje UMA“, koji za cilj ima obilježavanje Svjetskog dana mentalnog zdravlja i podizanje svijesti o važnosti očuvanja istog. Veoma smo ponosni što ova studentska inicijativa svake godine raste, biva posjećenija i na svoj način doprinosi zajednici uz podršku Katedre za psihologiju Filozofskog fakulteta UNIBL i Društva psihologa Republike Srpske.

Manifestacija „Jesenje čišćenje UMA“ će se održati od 3.10 do 10. 10. s ciljem informisanja javnosti o psihologiji i psihoterapiji u našem društvu, kao i promociji značaja mentalnog zdravlja u zajednici, te destigmatizaciji glasnim govorenjem o mentalnom zdravlju.

Sadržaj manifestacije „Jesenje čišćenje UMA“ se sastoji iz predavanja i radionica iz domena mentalnog zdravlja, koje održavaju mnogi predavači iz regiona. Prisustvo predavanjima i radionicama imaju svi koji to budu željeli i ulaz će biti slobodan.

Takođe, prije nego što vam pokažemo šta smo vam spremili za ovogodišnji program, u naradenim objavama videćete šta su to prošlogodišnji učesnici rekli o Jesenjem čišćenju UMA.

Sadržaje koji su obilježili „Jesenje čišćenje UMA“ prethodnih godina, možete da ispratite na našim društvenim mrežama: facebook, instagram i youtube (link u opisu profila).

https://www.youtube.com/channel/UCOW0vE4-9IbGv9OxtZ-I_OA

Preuzeto sa: Instagram @jesenje.ciscenje.uma

Exit mobile version