Site icon mladibl.com

Poziv za volontiranje na 17. Pravo Ljudski Film Festivalu

Otvoren je poziv za volontere i volonterke na 17. izdanju Pravo Ljudski Film Festivala koji će ove godine biti održan od 17. do 22. septembra.

Pozivamo mlade, starije od 16 godina, koji vole filmsku umjetnost, druženje, rad u timu te žele sticati nova znanja, vještine i iskustva, da nam se pridruže u organizaciji Festivala.

Tokom trajanja PLJFF, volonteri/ke će imati priliku raditi na:

Raspodjelu zadataka pravit ćemo u skladu sa vašim vještinama i sklonostima, a volonteri/ke će imati priliku i za angažman u drugim poljima u kojima žele steći znanje i iskustvo.

PLJFF za vas osigurava osvježenje i pristup svim projekcijama i popratnim događajima, kao i druženje sa našim gostima i gošćama.

Svim volonterkama i volonterima koji budu dio 17. Pravo Ljudski Film Festivala bit će dodijeljena potvrda o volontiranju.

Napominjemo da volontiranje na Pravo Ljudski Film Festivalu ne podrazumijeva novčanu naknadu. Pravo Ljudski također nije u mogućnosti pokriti troškove putovanja i smještaja u Sarajevu.

Prijave slati najkasnije do 07. septembra na mail adresu apliciram@pravoljudski.org. Nakon zatvaranja konkursa, Pravo Ljudski će organizirati obavezni pripremni sastanak za volontere i volonterke.

Čekamo vas!

Pravo Ljudski Film Festival

Preuzeto sa: mreza-mira.net

Exit mobile version