Site icon mladibl.com

Konkurs za dodjelu stipendije studentima

„MADI“ d.o.o. Tešanj raspisuje konkurs za dodjelu stipendija za redovne i vandredne studente, Veterinarskog fakulteta, Mašinskog fakulteta i Ekonomskog fakulteta, upisane u akademskoj 2021/2022. godini.

Pravo na prijavu imaju redovni i vandredni studenti koji se školuju na gore navedenim akreditovanim visokoškolskim ustanovama u Bosni i Hercegovini.

Kandidati koji žele aplicirati za stipendiju mogu to uraditi putem pošte slanjem prijave na adresu

„MADI“ d.o.o. Tešanj, Poslovna zona Vila 16 – 74260 Tešanj, ili apliciranjem na mail: posao@madi.ba.

Krajnji rok za apliciranje je 10.09.2022. godine do 16:00 sati.

USLOVI ZA DODJELU STIPENDIJE:

Prije donošenja konačne odluke o stipendiranju, s kandidatima koji uđu u uži izbor za dodjelu stipendije obavit će se intervju. Kandidati su na intervju dužni ponijeti sljedeće dokumente:

Izabrani kandidati za stipendiranje dužni su prije potpisivanja ugovora o stipendiranju dostaviti sljedeću dokumentaciju:

Stipendija se ne može dodijeliti za dva ili više studenata iz istog porodičnog domaćinstva.

Potpisivanjem Ugovora o stipendiranju kandidat se obavezuje na volonterske aktivnosti za vrijeme studiranja, u sklopu aktivnosti „MADI“ d.o.o. Tešanj, kao i na obavezno zasnivanje radnog odnosa u društvu „MADI“ d.o.o. Tešanj.

Više informacija o volonterskim aktivnostima i o uslovima zasnivanja radnog odnosa, kandidati će dobiti prilikom intervjua.

„MADI“ d.o.o. Tešanj zadržava pravo da pri selekciji kandidata u obzir uzima socio-ekonomsko stanje aplikanta, usmjerenje na fakultetu, kao i druge okolnosti.

Preuzeto sa: tesanjtesanj.ba

Exit mobile version