Site icon mladibl.com

5 alata koje će content creatori obožavati

Ko je izmislio alate, svaka mu čast, svi content creatori su zahvalni. Evo par predloga koji će ti olakšati život i ubrzati rad 😃💪:

  1. CANVA🎨 – aplikacija koja ima besplatnu i pro verziju. U njoj možeš da praviš vizuale, videe, vizit karte, flajere, CV, +… sve što ti padne na pamet. Na Masterboxu imaš kurs Canva: Osnove dizajniranja našeg Vlade Tamindžije. Ako želiš da naučiš kako razmišljaju dizajneri dok kreiraju, ovo je super prilika da spojiš lepo i korisno.
  2. PREVIEW 🗓- aplikacija za sređivanje sadržaja i “pakovanje feeda”. Potrebno svakome ko planira unapred sadržaj i kalendar objava.
  3. CAP CUT i INSTA SHOT 📽- da ti montiranje reela ne bude muka. Jednostavno, intuitivno i sa više nego dovoljno efekata u besplatnim verzijama. Možeš na klik da napraviš tranziciju, ubaciš filter, stiker, promeniš boju slova, napraviš ispis ili titl.
  4. CRAFT 📂- aplikacija za organizaciju dokumenata. Idealan scenario za sve koji pišu: koncepte, ideje, kampanje – sve što ti treba da ubaciš i organizuješ.
    Sad kada imaš uz pomoć čega da napraviš i isplaniraš sadržaj, još malo organizacije nije na odmet, i zato će ti značiti:
  5. Trello/Asana/Todoist📌 aplikacija u kojoj ćeš moći da zapisuješ dnevne taskove i tako budeš u toku i roku 💪 sa svim aktivnostima kojima se baviš.

Preuzeto sa: Instagram @masterbox.rs

Exit mobile version