Site icon mladibl.com

Prijavite se za kurs razvoja video igara za početnike

Univerzitet Harvard poziva sve zainteresovane da se prijave na besplatan onlajn kurs razvoja video igara za početnike, koji je namijenjen svima koji žele da uče o razvoju 2D i 3D interaktivnih igara na praktičan način, istražujući dizajn igara kao što su Super Mario Bros, Pokemon, Angry Birds i još mnogo toga.

OBLAST: razvoj video igara

OPIS: U potrazi za razumijevanjem kako se same video igre implementiraju, istražićete dizajn igara iz djetinjstva kao što su:

Putem predavanja i praktičnih projekata, kurs istražuje principe 2D i 3D grafike, animacije, zvuka i detekcije kolizija koristeći okvire kao što su Uniti i LOVE 2D, kao i jezike kao što su Lua i C#. Do kraja kursa ćete programirati nekoliko svojih igara i steći temeljno razumijevanje osnova dizajna i razvoja igara.

Kurs je na engleskom jeziku i besplatan je, a sertifikat se plaća ukoliko želite da ga dobijete. Kurs je dostupan do 31.12.2022. godine.

USLOVI: Kako biste se prijavili potrebno je da imate iskustva s nekim od programerskih jezika i da razumijete engleski jezik.

NAČIN PRIJAVE: Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU: u toku

Detaljnije na: https://www.edx.org/course/cs50s-introduction-to-game-development

Preuzeto sa: hocu.ba

Exit mobile version