Site icon mladibl.com

Dani otvorenih vrata u azilu na Manjači: Odaberite svog kućnog ljubimca

Svi ljubitelji pasa, koji žele da udome kućnog ljubimca iz azila koji se nalazi na Manjači, to mogu da urade već sutra, 9. jula.

Naime, Grad Banja Luka sutra, od 11.00 časova ponovo organizuje Dan otvorenih vrata, te ovom prilikom pozvani su svi ljubitelji životinja da posjete azil na Mačanji, druže se sa ljubimcima i nekom od njih pruže dom.

Sve jedinke koje se nalaze u azilu na Manjači, u potpunosti su prošli potreban tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unitrašnjih parazita,.

Pored zdravstvene obrade,sve životinje  koje se nalaze u azilu, prethodno prođu i test karaktera.

Postupak udomljavanja jedinek iz azila u potpunosti je jednostavan i besplatan.

Podsjećamo, osim što posvećuje posebnu pažnju obezbjeđivanju boljih uslova u azilu i svakodnevno radi na zbrinjavanju napuštenih životinja, Grad Banja Luka je u aprilu ove godine pokrenuo i akciju udomljavanja pasa pod nazivom „Udomi ljubav“ kako bi zbrinute životinje dobile i svog vlasnika.

Do sada, ova akcija opravdala je sva očekivanja s obzirom na to da je već desetine pasa našlo svoje vlasnike, a interesovanje i dalje traje.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da udome psa upravo iz azila, odnosno svi oni koji žele na lakši način da odaberu svog ljubimca dodatne informacije o udomljavanju pasa mogu dobiti u Odjeljenju za komunalne poslove putem telefona: 051/244-526, a dio pasa koji su spremni za novi dom možete da pogledate OVJDE.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version