Site icon mladibl.com

Preliminarna rang-lista studenata II i III ciklusa studija za akademsku 2021/2022. godinu – drugi konkurs

​Na konkurs Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Fonda „Dr Milan Jelić“ za dodjelu stipendija redovnim studentima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj Bosni i Hercegovini i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu za akademsku 2021/2022. godinu (drugi konkurs) pristiglo je ukupno 27 prijava za oba ciklusa studija od čega je 15 prijava zadovoljilo uslove propisane Konkursom.

Studentima drugog ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu, od ukupno 8 prijava, biće dodijeljene 2 godišnje stipendije u iznosu od po 5.000,00KM, dok će studentima trećeg ciklusa studija biti dodijeljeno 6 godišnjih stipendija, od ukupno 19 prijave studenata trećeg ciklusa studija, u iznosu od po 10.000,00 KM za tekuću akademsku godinu.

Preliminarnu rang-listu studenata drugog ciklusa studija možete pogledati ovdje

Preliminarnu rang-listu studenata trećeg ciklusa studija možete pogledati ovdje

Svi studenti koji su konkurisali za dodjelu stipendije imaju pravo prigovora Komisiji na preliminarnu rang-listu do 14:00 časova, 11. jula 2022. godine. Prigovori se mogu podnijeti putem email adrese Fonda: fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net.

Detaljniji informacije možete dobiti putem navedene email adrese, kao i na kontakt telefon: 051/338-915.

Pregled bodovanih rezultata studenata drugog ciklusa studija u nauci i umjetnosti možete vidjeti ovdje

Pregled bodovanih rezultata studenata trećeg ciklusa studija u nauci i umjetnosti možete vidjeti ovdje

Preuzeto sa: Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske

Exit mobile version