Site icon mladibl.com

Besplatan kurs: Uvod u Javu

Zakoračite u perspektivan IT svet uz BESPLATAN kurs Java programiranja na ITAcademy

Razmišljate o karijeri u IT sektoru? Ne propustite jedinstvenu priliku ITAcademy da se na potpuno besplatan način upoznate sa najšire zastupljenim programskim jezikom – Javom!

Java je jedan od najzastupljenijih programskih jezika današnjice i zbog njegove široke primene sve je veća potreba za visoko plaćenim zanimanjem Java programera, koji su potrebni u IT službi svake stabilne kompanije. Ako želite da zakoračite u perspektivan svet IT-ja, i to uz čvrstu osnovu Java programskog jezika, ne propustite kurs koji ITAcademy organizuje za vas potpuno besplatno!

Besplatni kurs „Uvod u Javu” počinje u utorak, 12. jula, i održavaće se dva puta sedmično sa ukupnim trajanjem od 24 časa u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy u Banjaluci. Iskusni programer i kreativac Zoran Janković upoznaće vas sa osnovnim konceptima pisanja kodova u programskom jeziku Java!

Broj mesta je ograničen, zato se prijavite što pre i osigurajte svoje mesto na besplatnom kursu na kom ćete se uveriti zašto se na ITAcademy svake godine traži mesto više na programu „Java Development”!

Prijavite se!

Više informacija na: IT akademija

Exit mobile version