Site icon mladibl.com

REGIONALNI SAJAM POSLOVA!

U martu 2020. kada je pandemija koronavirusa pokucala na naša vrata, rijetko ko je mogao pomisliti da će se već krajem iste godine tržište rada početi oporavljati. Zapravo, posmatrajući ukupan broj oglasa za posao objavljenih unazad posljednjih dvije godine, ‘oporavljati’ je možda i preblaga riječ.
Jer, kada pričamo o potražnji za radom, ona je duže vrijeme rekordna, zbog čega s punim pravom možemo zaključiti kako se na domaćem i regionalnom tržištu rada traži ‘radnik više’.

S druge strane, potencijalnih kandidata za posao, a naročito onih koji će tvrtkama donijeti dodatnu vrijednost za njihovo poslovanje i osnažiti postojeći tim, sve je manje i do njih je sve teže doći.
Zbog toga je s tražnja za savršenim kandidatom potrebno krenuti na vrijeme. I, još važnije, moramo znati gdje tražiti.

Unazad posljednjih 12 godina, omiljeno online odredište poslodavaca u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima te posloprimaca koji tragaju za karijernim iskorakom je Regionalni sajam poslova, koji će se ove godine održati od 17. do 21. oktobra!

Zašto online sajam?

RANOM PRIJAVOM do 31.8.2022. ostvarujete 10% popusta, stoga već danas zauzmite svoje mjesto na Regionalnom sajmu poslova i krenite u ‘lov’ na pravog kandidata!

Preuzeto sa: hocu.ba

Exit mobile version