Site icon mladibl.com

Poziv na „BUSINESS WOMEN EVENT“!

Privredna komora Republike Srpske poziva preduzetnice Republike Srpske na poslovno druženje preduzetnica „Business Women Event“, a koje će uključiti i Networking edukaciju sa Dijanom Tepšić.

Business Women Event organizujemo u četvrtak 23.06.2022. godine sa početkom u 20 časova, u Sky Bar-u hotela „Courtyard by Marriott“ Banja Luka.

Imajući u vidu postojeće trendove, za Vas smo kreirali radionicu koja će prema Vašim potrebama odgovoriti na pitanje – kako na najbolji način predstaviti svoje proizvode i usluge. Pored edukativnog dijela večeri, planiramo promociju domaćih proizvoda naših poznatih brendova, uz koje će povezivanje i druženje biti još kvalitetniji. Naime, namjera nam je, da se nakon dvije godne odlaganja ovakvih događaja, sretnemo u opuštajućem ambijentu, te u neformalnoj atmosferi razmijenimo mišljenja i iskustva.

Vjerujemo da je ovo dovoljan razlog da se na vrijeme prijavite za pomenuti događaj, najkasnije do utorka, 21.06.2022. godine.

Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Jelena Rodić (051 493 123, jelenat@komorars.ba) i Nikolina Dorontić Alibabić (051 493 138, nikolinad@komorars.ba)

Poziv

Preuzeto sa: komorars.ba

Exit mobile version