Site icon mladibl.com

Maj 2022: Redakcija mladibl vam predlaže knjige za čitanje

Donosimo vam listu knjiga za koju članovi naše redakcije smatraju da je poželjno da se pročitaju. Vjerujemo da će svako pronaći nešto što će mu odgovarati. Uživajte u čitanju, jer mi zaista jesmo.

Mladen Milašinović – Moj ožiljak je poslije kiše ljubičast

Poezija u posljednje vrijeme doživljava procvat. Imamo sve veći broj mladih kvalitetnih pjesnika, a jedan od njih je i Mladen. „Moj ožiljak je poslije kiše ljubičast“ je njegova prva knjiga.
Mladen je i sam rekao da je u stihove stalo sve ono kroz šta današnje generacije prolaze, ali rijetko pričaju o tome. Definitivno moja preporuka za mjesec maj je ova knjiga, ali oprezno sa poezijom. Mislim da nikada niko nije siguran da li želi da se upusti u nečiju poeziju, jer.. Ma vidjećete i sami! Uživajte u čitanju!

David Meerman Scott – Nova pravila marketinga i odnosa s javnošću

Sada nešto sasvim drugačije. Dva puta sam čitala ovu knjigu (i uvijek joj se vraćam) i zaista mogu da je preporučim svim ljudima koji imaju problem sa snalaženjem na svim područjima društvenih mreža. Odlična je osnova i ko god da je čita pronaći će nešto što sigurno nije znao ranije. Knjiga koja je prevedena na 24 jezika te je uvrštena na BestSeller listu BusinessWeek-a. Autor knjige zapravo opisuje kakav je mentalitet marketing (stare) škole i zašto su neophodne promjene.

Preporučila: Nataša Gavur

Mindset – Carol S. Dweck

Neki kažu da bi uspeli u život pod hitno moramo promeniti svoj stav i svoje razmišljanje. Ova knjiga, koju preporučuju i mnogi drugi uspešni ljudi, vam daje pregršt korisnih saveta koji se tiču načina razmišljanja. Zato, ako želite unaprediti svoj život, srdačno preoručuje ovu knjigu.

12 pravila za život – Džordan Piterson

Želite živeti kako treba, želite li se osećati slobodnim, želite li “procvetati”, želite li više saznati o samom sebi, onda je ova knjiga za vas. Kroz pravila i preteće tekstove kojima dodatno objašnjava pravila, Piterson nam pomaže kako da neke stvari lakše shvatimo.

Preporučio: Miloš Blagojević

Exit mobile version