Site icon mladibl.com

Sajam zapošljavanja u turizmu Banja Luka 21. april, 2022. godine

Sajam zapošljavanja u turizmu događaj je namijenjen povezivanju poslodavaca i budućih radnika u turizmu, sa fokusom na ciljanom povezivanju traženih i ponuđenih profila kandidata i poslodavaca.
Na sajmu će učestvovati brojni restorani i hoteli, kao i mnogi drugi biznisi iz sektora turizma regija Banja Luka i Teslić, koji u narednom periodu imaju potrebu za novim zapošljavanjima u svojim kolektivima.

Osobe u potrazi za novim prilikama mogu saznati više o mogućnostima zaposlenja u sektoru turizma i pronaći kratkoročno radno mjesto ili dugoročnu karijeru koja odgovara njihovom profilu.
Prijave se vrše klikom na link “Event link”

Sajam zapošljavanja u turizmu, koji obuhvata poslodavce regije Banje Luka i Teslić, biće održan u četvrtak, 21. aprila 2022. godine, u periodu od 10.00 do 14.00 časova u prostorijama Privredne komore Republike Srpske (Branka Ćopića 6, kod Mercatora).

Sajam zapošljavanje predstavlja zajedničku aktivnost Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, Privredne Komore Republike Srpske, Udruženja poslodavaca ugostiteljstva i turizma HoReCa RS i USAID Turizam projekta.

Preuzeto sa: Linkedin

Exit mobile version