Site icon mladibl.com

Srijeda u Domu omladine: Interaktivni sajam za ekonomsko osnaživanje žena

U okviru kampanje „Za život žena“, u saradnji sa Preduzetničkim centrom a uz podršku Grada Banje Luke, Fondacija „Udružene žena“ organizuje „Interaktivni sajam za ekonomsko osnaživanje žena“.

Za sve zainteresovane, sajam će biti otvoren u srijedu, 16. marta sa početkom u 11.00 časova, gdje će svi imati priliku da se upoznaju sa svojim pravima iz oblasti rada i zapošljavanja, da ostvare interakciju sa poslodavcima, te da razmotre mogućnost za zapošljavanje, samozapošljavanje, učenje i napredak.

Iz Fondacije „Udružene žene“ napominju da će sajmu prisustvovati predstavnici kompanija, odnosno institucija, koji će predstaviti svoju kadrovsku politiku poslovanja, prilike i otvorene radne pozicije.

Takođe, svi prisutni će imati priliku da se detaljno informišu o određenoj kompaniji, odnosno instituciji.

U toku interaktivnog sajma, koji će trajati sve do 18.00 časova tog dana, biće održana i panel diskusija na temu „Prava žena u oblasti rada i zapošljavanja“.

Podsjećamo, kampanja „Za život žena“ posvećena je Međunarodnom danu žena, s tim da ona traje pune četiri sedmice, a sve kako bi se dodatno skrenula pažnja na prava žena i njihov položaj u društvu.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version