Site icon mladibl.com

Kurs ruskog za početnike u Banjaluci – popust 40% + besplatni udžbenici

Učite sa najboljima, jer je naša organizacija jedini akreditovani ispitni centar u državi za ruski jezik. Vrijeme je da počnete sa učenjem ruskog uz najbolje uslove.

Učite sa najboljima jer samo kod nas možete da:

U toku je upis i na kurseve za djecu, saznaj više OVDJE

Kroz dugogodišnji uspješan rad te saradnju sa ruskim obrazovnim institucijama izrasli smo u vodeću organizaciju za učenje ruskog jezika u regionu. Uz najsavremenije udžbenike, stručan kadar te prijatnu atomosferu tokom nastave uspjeh u učenju je zagarantovan.

Garancija kvaliteta

Ukoliko polaznik koji je prisustvovao na najmanje 90% časova od ukupnog fonda časova cijelog kursa, ne položi završni test, u tom slučaju polaznik ostvaruje pravo da, u potpunosti besplatno, pohađa isti kurs ponovo.

Znamo da je zanimljivije učiti zajedno sa nekim koga poznajete, tako da ukoliko dovedete prijatelja, dobijate oboje po 10% popusta, a ako dovedete dva prijatelja dobijate svi po 15% popusta.

Početak nastave za nove grupe:

kurs za početnike A1 nivo u četvrtak, 3. marta

Trajanje i lokacija kursa

Kotizacija sa popustom

Ukoliko imate dodatnih pitanja tu su naši kontakt telefoni 066 467 322 (viber)

Rezerviši mjesto na vrijeme, jer je broj mjesta ograničen.

Rezerviši mjesto i iskoristi brojne pogodnosti:

Važna napomena

Rezervišite mjesto tako što ćete ispuniti onlajn formular u nastavku. Poslije toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspješno prijavili, tako da OBAVEZNO provjerite inboks mejla

Preuzeto sa: Centar za afirmaciju i razvoj

Exit mobile version