Site icon mladibl.com

Kursevi stranih jezika za srednjoškolce u Banjaluci

Da li ste srednjoškolac u Banjaluci? Ukoliko jeste ovo je odlična prilika da naučite ili usavršite željeni strani jezik. Naša ekipa predavača pripremila je za vas program nastave uz pomoć kojeg ćete sa lakoćom naučiti i usavršiti strane jezike u skladu sa Vašim potrebama. Upis na sve nivoe od A1 do C1 je u toku!

Učenje stranog jezika podstiče sistematski način razvijanja kreativnog i kritičkog mišljenja, a komunikacija na stranom jeziku podrazumijeva osposobljenost za usmeno i pisano razumijevanje, tumačenje i izražavanje informacija, ideja i misli.

Za tinejdžere smo pripremili kurseve engleskog, njemačkog, ruskog, francuskog i italijanskog jezika. Nastava engleskog, njemačkog, ruskog, francuskog i italijanskog jezika je predviđena za učenike srednjih škola. Samo kod nas možete da:

Učite sa najboljima, jer kroz dugogodišnji uspješan rad i saradnju sa brojnim obrazovnim institucijama u inostranstvu izrasli smo u vodeću organizaciju za učenje stranih jezika u regionu. Postali smo akreditovani centar za polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita za engelski jezik i Trki ispita za ruski jezik. Takođe smo i pripremni centar za polaganje Toefl, Ielts, Tefl i Cambridge ispita za engleski jezik, Goethe i OSD ispita za njemački jezik i TRKI ispita za ruski jezik.

Časovi engleskog, njemačkog, ruskog, francuskog i italijanskog jezika za srednjoškolce su interaktivni i zanimljivi, bogati audio i vizuelnim sadržajima kroz koje se vježba komunikacija i pravilan izgovor. Nastava se realizuje po najsavremenijim programima za srednjoškolce, koji prate programe srednjih škola. Ambijent našeg Centra uređen je tako da zrači vedrinom, veselim bojama i čini da se naši polaznici osećaju ugodno tokom boravka u njemu.

Nastava za srednjoškolce je bogata jezičkim radionicama i društvenim igrama koje polaznicima pružaju mogućnost spontanog usvajanja novih riječi i izraza na jeziku koji uče.

Predavači su mladi, stručni i visokomotivisani profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu sa tinejdžerima.

Garancija kvaliteta
Ukoliko polaznik koji je prisustvovao na najmanje 90% časova od ukupnog fonda časova cijelog kursa, ne položi završni test, u tom slučaju polaznik ostvaruje pravo da, u potpunosti besplatno, pohađa isti kurs ponovo.

Neke od prednosti učenja sa nama:

Trajanje,termini i lokacija nastave

Ukoliko imate dodatnih pitanja tu je naš kontakt telefon 066 467 322 (Viber&Whatsapp) a možete nas i posjetiti svaki radni dan od 10.00 do 18.00 časova u našim prostorijama.

Važna napomena

Rezervišite mjesto tako što ćete ispuniti online formular u nastavku. Poslije toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspješno prijavili, tako da OBAVEZNO provjerite inbox mejla.

Online formular: https://www.centarzaafirmacijuirazvoj.org/2022/02/11/kursevi-stranih-jezika-za-srednjoskolce-u-banjaluci/

Preuzeto sa: Centar za afirmaciju i razvoj

Exit mobile version