Site icon mladibl.com

Rektor razgovarao sa novoizabranim rukovodstvom Studentskog parlamenta

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL) prof. dr Radoslav Gajanin razgovarao je, 9. februara 2022. godine, sa novoizabranim rukovodstvom Studentskog parlamenta.

Na sastanku je bilo riječi o organizaciji tradicionalne manifestacije ,,Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luciˮ. Kako je istaknuto, tokom ove manifestacije biće organizovani događaji ,,Dani otvorenih vrataˮ i ,,Festival fakultetaˮ, na kojima će se budućim studentima predstaviti fakulteti/Akademija u sastavu Univerziteta. Razgovaralo se i o organizovanju prakse za studente Univerziteta, te o poboljšanju vidljivosti aktivnosti studentskih organizacija na internetskim stranicama članica UNIBL.

Rektor Gajanin najavio je da će rukovodstvo Univerziteta u Banjoj Luci i u narednom periodu podržati sve one pozitivne zahtjeve koji dolaze od predstavnika Studentskog parlamenta, a koji se odnose na poboljšanje uslova studiranja i studentskog standarda u našoj visokoškolskoj ustanovi.

Rukovodstvo Studentskog parlamenta predstavilo je rektoru plan rada za naredni period, te mu zahvalilo na podršci koju daje ovoj studentskoj organizaciji.

Sastanku održanom u kabinetu rektora prisustvovali su: predsjednik Studentskog parlamenta Radovan Jalić, potpredsjednici Vladan Gačić i Mladen Jeličić, sekretar Milica Polić, član Upravnog odbora Univerziteta iz reda studenata Vladimir Ivković, te predsjednik Unije studenta Republike Srpske Nikola Bojić.

Preuzeto sa: Univerzitet u Banjoj Luci

Exit mobile version