Site icon mladibl.com

Radionica oralnog zdravlja

Toliko sam srećna da s vama mogu podijeliti nešto što pripremam već neko vrijeme

U nedelju, 20.2. u Banjaluci ću držati svoju prvu radionicu oralnog zdravlja

Svi koji ste iz Banjaluke i možete da dođete, a želite da naučite sve o higijeni, dobrodošli ste

Naučićete zašto je oralno zdravlje važno, praktično ćemo demonstrirati i zajedno proći tehnike pranja zuba, kako da pravilno koristite običnu, interdentalne četkice i konac i kako da kod stomatologa idete samo na redovne kontrole!

Pričaćemo i o ishrani, koja hrana je dobra za zube i zašto, naučićemo mnogo o građi zuba, zašto nije dobro kad nedostaje neki od zuba i do čega to može dovesti, a svi polaznici na POKLON dobijaju Curaprox Ultra Soft 5460 četkicu i interdentalne četkice!

Kome je namijenjena radionica?

Odraslima, odnosno svima preko 15 godina starosti, zbog formirane stalne denticije i tipa četkice koju ćemo koristiti. Takođe, zbog prirode predavanja koje će biti na ozbiljnijem nivou, djeca možda neće biti u mogućnosti da ga razumiju, a odrasli će svakako naučeno prenijeti na mlađe.

Koliko polaznika će biti?

Maksimalno 10, zbog mogućnosti da se posvetim svakome od vas pojedinačno, i da 1na1 prođemo tehniku pranja zuba i pravilnu upotrebu sredstava za higijenu.

Kakav je plan i program?

Prvi dio radionice je teorijski, gdje učimo zašto i kako nastaju naslage na zubima, koliko brzo se stvaraju i zašto ih je važno uklanjati. Naučićemo i čime se uklanjaju, kako i na koji način, a onda preći na praktični dio, gdje ćemo sa običnom četkicom uklanjati naslage i kasnije provjeriti sa tableticom za provjeru naslaga da li smo to dobro uradili. Naučićemo kako se pravilno koristi konac za zube, ali i učiti više o oralnom tušu i njegovoj upotrebi.

Koja je cijena kursa i šta je uključeno?

Cijena jednodnevne radionice iznosi 59 KM, a u cijenu je uključeno predavanje od 5 sati, Curaprox Ultra Soft četkica, interdentalne i tabletica za otkrivanje naslaga na zubima.

Prijavite se, jer sam broj mjesta ograničila na 10 zbog mogućnosti da se svima posvetim

Prijave u inbox!

Preuzeto sa: Instagram @ena.stomatolog

Exit mobile version