Site icon mladibl.com

Poziv na webinar: „Šta treba da znaš prije nego uložiš novac“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar: „Šta treba da znaš prije nego uložiš novac“, koji će biti održan putem Zoom online platforme 18.01.2022. godine.

Najvažnije za svakog investitora je vidjeti povrat uloženog. Osnovni razlog zašto investitori ulažu svoj novac u imovinu je da mogu zaraditi više novca. Međutim, statistika ulaganja u imovinu pokazuje da to nije uvijek bio slučaj. Naime, mnogi ulagači gube novac zbog poslovnog plana koji se činio “nepogrešivim”. Ulaganje je aspekt poslovanja koji uključuje pedantnost i široku bazu finansijskog znanja. Svako ko „zaroni“ u ovo područje mora biti voljan i spreman znati puno potrebnih koraka za uspješno ulaganje. Pod ulaganjem, u okviru ove teme, će se razgovarati o ulaganjima u interne proizvode, opremu, nekretnine, druge biznise i ostalu imovinu. Kako bi smanjili rizik gubitka investicije trebamo znati šta nam investicija donosi i kako ćemo upravljati istom.

Tokom webinara će se raditi na stvarima na koje treba obratiti pažnju kada želimo investirati, a što će predstavljati smjernice za daljnji rad svakog pojedinca. Edukacija je namijenjena svima onima sa ili bez prethodnog finansijskog znanja, predstavlja uvod u svijet investiranja i sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 100,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa webinara i certifikat o učešću.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 13.01.2022. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Preuzeto sa: komorabih.ba

Exit mobile version