Site icon mladibl.com

Pogledajte red vožnje: Prvi put besplatan noćni prevoz tokom januara

Na poklon svim sugrađanima i posjetiocima, u našem gradu je tokom praznika i svakog vikenda u januaru omogućen besplatan noćni prevoz, a kako bi se uvjerio da sve nesmetano funkcioniše, jednom od gradskih linija provozao se i gradonačelnik Draško Stanivuković.

– Noćni prevoz u našem gradu besprijekorno funkcioniše, a besplatan je i namijenjen za sve one koji odluče da duže ostanu u gradu – poručio je Stanivuković, dodavši da ga raduje što Banja Luka tokom novogodišnjih praznika blista i nudi najbolje sadržaje.

Kako je ranije kazao gradonačelnik, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Grad je pripremio iznenađenje kako bi obradovao sugrađane, ali i turiste koji posjećuju Banju Luku.

Mogućnost besplatnog korištenja javnog prevoza bila je dostupna u novogodišnjoj noći, za reprizu dočeka, te u noći između 2. i 3. januara, a biće dostupna i u noćima između 7./8, 8./9, 13./14, 14./15, 15./16, 22./23. i 29./30. januara. U ove dane besplatan javni prevoz putnika dostupan je na određenom broju linija javnog gradskog prevoza, i to:

– 13C Centar – Tunjice (Zalužani-Nenada Kostića)

Besplatan prevoz na navedenim linijama će se obavljati prema „Novogodišnjem redu vožnje“ i to na sljedeći način:

SVAKIH 30 MINUTA

SVAKIH 60 MINUTA

– linija broj 3 Centar – Vrbanja – Zeleni Vir, od 23.00 do 03.00,

– linija broj 8 Autobuska stanica – Lijeva Novoselija, od 23.00 do 03.00,

– linija broj 13 A Centar – Zalužani, od 23.10 do 03.10,

SVAKIH 70 MINUTA

Podsjećamo, za razliku od dosadašnje prakse, kada je besplatan prevoz bio omogućen samo tokom novogodišnje noći, građani će ovu mogućnost imati tokom svih praznika, kao i u dane vikenda u mjesecu januaru.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version