Site icon mladibl.com

Jedinstvena aktivnost: Instruktivna nastava u Domu omladine opravdala očekivanja

Instruktivna nastava u Domu omladine, koja je organizovana za osnovnce i srednjoškolce, opravdala je sva očekivanja, kako učenika, njihovih instruktora, gradske administracije, tako i organizacija koje su od samog početka dio ove priče.

– Ovo je jedinstvena aktivnost koja je realizovana u Banjoj Luci. Naime, sa instruktivnom nastavom započeli smo odmah u oktobru mjesecu, a za samo tri mjeseca, čak 90 učenika kojima je bila potrebna pomoć kako bi popravili svoje ocjene u školi, bilo je dio ove priče – kazali su iz Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Posebno ističu nesebičan volonterski rad nastavnika, bez kojih ova aktivnost ne bi mogla biti realizovana.

– Ukupno 15 instruktora volontera bilo je dio ove naše lijepe priče. Sa učenicima u Domu omladine proveli su sate i sate radeći i vježbajući, a rezultat toga je vidljiv – mnoštvo je ispravljenih ocjena, na veliko zadovoljstvo, kako učenika i njihovih roditelja, tako i instruktora, ali i svih onih koji su učestvovali u organizovanju ove aktivnosti – dodali su iz Odjeljenja.

Predstavnici gradske administracije iskoristili su priliku da se u ime Grada Banje Luke, Doma omladine i Instituta za razvoj zajednice i mladih „Perpetuum Mobile“ zahvale svima onima koji su uložili svoje vrijeme i znanje, na iskazanoj solidarnosti i humanosti. Oni su dodali da u gradu ima mnogo učenika kojima je potrebna podrška, ali i da se kroz ovu aktivnost pokazalo da ima i onih koji žele i spremni su da bezuslovno pomognu drugima.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version