Site icon mladibl.com

„Banjalučka zima“: Ovog vikenda nastupi banjalučkih muzičara i predstava za djecu

Magična „Banjalučka zima“ i ovog vikenda donosi za svakoga ponešto.

U Parku „Petar Kočić“ za vikend su najavljeni sljedeći sadržaji:

Petak, 17. decembar, od 19.00 časova – Andrej Pucarević;
Subota, 18. decembar, od 19.00 časova – Akustik bend;
Nedjelja, 19. decembar, od 11.00 časova – predstava za djecu „Put po svijetu na trotinetu“ Gradskog pozorišta „Jazavac“, a od 19.00 časova nastup grupa „Eho“.
U slučaju kiše, sadržaji će biti odgođeni.

Mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije i posebno uređena kućica Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“, kojeg će ovog vikenda zamijeniti Sveti Nikola – samo su mali dio čarolije, pripremljene za zimske praznike u našem gradu.

Zabavni sadržaji priređeni su i na Trgu Krajine, gdje je postavljeno klizalište i luna-park, kojima su se najviše obradovali najmlađi sugrađani.

Za ove zimske praznike grad je posebno ukrašen i u potpunosti je zablistao u duhu novogodišnjih praznika, pri čemu se vodilo računa o utrošku budžetskih sredstava, pa su tako u većini korišteni postojeći novogodišnji ukrasi, koji su za ove potrebe redizajnirani.

Tokom trajanja „Banjalučke zime“, u danima vikenda (subota i nedjelja) saobraćaj će biti obustavljen na dijelu glavne gradske saobraćajnice, kako bi svi posjetioci mogli nesmetano uživati u prazničnoj čaroliji.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version