Site icon mladibl.com

Javni poziv za učešće na treningu iz oblasti zagovaranja

Predmet: Javni poziv za učešće na treningu iz oblasti zagovaranja

Poštovani i poštovane,

U okviru projekta Misli o prirodi!, kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska, vas pozivamo na dvodnevni trening Uključivanje korisnika/ca u proces monitoringa i evaluacije rada organizacije u Banjoj Luci periodu od 27.12. do 28.12.

Pozivamo sve organizacije civilnog društva, individue i zainteresovane aktere za oblast zaštite okoliša da se prijave za učešće na treningu.

Svi zainteresovani su dužni potvrditi svoje učešće na treningu, na način da popune prijavu sa sljedećeg linka: https://bit.ly/MoP_Prijavniobrazac

Rok za dostavljanje prijava je utorak, 21.12.2021. godine.

Broj učesnika/ica treninga je ograničen.

Projektno osoblje će kreirati komisiju za odabir učesnika i učesnica treninga na način da će prioritet imati osobe sa najbolje opisanom motivacijom za učešće na treningu, a dodatni kriteriji su rodna zastupljenost učesnika/ca te regionalna zastupljenost. Potvrdu učešća će polaznici dobiti najkasnije 22.12. do 13:00 sati.

Trening će se održati u Banjoj Luci, a o tačnoj lokaciji i detaljnoj agendi će učesnici/e biti naknadno informisani.

Svi učesnici/ice treninga će biti smješteni u jednokrevetnim sobama. Troškove smještaja, ručka i osvježenja, te troškova putovanja (ako učesnici dolaze iz mjesta koje je udaljeno 20 km i više) će snositi organizator treninga, Centar za promociju civilnog društva, kao implementator projekta.

Učesnici koji dolaze iz gradova koji su na velikoj razdaljini od lokacije treninga mogu doći dan prije ukoliko žele, te je neophodno da to navedu u svojoj prijavi.

Tokom realizacije treninga poštovati ćemo sve preventivne mjere koje se odnose na COVID-19, a koje se tiču međusobnog rastojanja između učesnika i učesnica treninga, obavezno nošenje zaštitne maske, te dezinfekcije svih radnih površina.

Preuzeto sa: Misli o prirodi

Exit mobile version