Site icon mladibl.com

Promocija knjige: „Svetislav Tisa Milosavljević – od Niša do Banjaluke“

U okviru posebnog programa koji je pripremljen povodom obilježavanja Dana Banskog dvora, u srijedu 10. novembra sa početkom u 19.00 časova, u Vijećnici će biti predstavljena knjiga “Svetislav Tisa Milosavljević – od Niša do Banjaluke” autora Milutina Miltojevića, istoričara iz Niša.

-Ova promocija ujedno predstavlja i nastavak uspješno započete saradnje između Banskog dvora i Studentskog kulturnog centra iz Niša, koji je i izdavač knjige o Svetislavu Tisi Milosavljeviću, brigadnom generalu, ministru u Vladi Kraljevine Jugoslavije i prvom banu Vrbaske Banovine – saopšteno je iz Banskog dvora.

Na promociji će pored autora učestvovati recenzenti dr Nebojša Ranđelović, mr Zoran Pejašinović te Nadežda Lazarević Kovačević., dok će moderator promocije biti Vera Marović.

Na promociji će prisustvovati i delegacija Studentskog kulturnog centra iz Niša, predvođena direktorom dr Predragom Jelenkovićem.

Besplatne pozivnice za promociju mogu se preuzeti na biletarnici Banskog dvora svakim danom, osim vikednom u periodu od 12.00 do 18.00 časova.

Zbog trenutne epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen, napomilju organizatori i dodaju da je obavezno nošenje maske i dezinfekcija ruku na ulazu.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version