Site icon mladibl.com

Javni poziv za obuke za nezaposlene iz regije Banja Luka

U saradnji sa programom YourJob BiH, Ustanova za stručno obrazovanje odraslih WMTA Banja Luka objavljuje javni poziv za besplatne obuke lakirera u drvnoj industriji za nezaposlene osobe iz Banjalučke regije.

Obuka će trajati 100 časova (1/3 teorijski dio, 2/3 praktični dio), pri čemu će se predavanja teoretskog dijela održavati online, osim ukoliko situacija ne dozvoli drugačije. U tom slučaju će polaznici biti blagovremeno obaviješteni o svim promjenama. Praktični dio obuke će se vršiti u radionicama WMTA i/ili u jednom od partnerskih preduzeća.

Obuka počinje u mjesecu maju (nakon popune slobodnih mjesta) i traje 100 časova, od čega 1/3 otpada na teoriju, a 2/3 na praksu. Termini obuka će biti u poslijepodnevnim časovima 2-3 puta sedmično.

Teoretski dio će se održati online, osim ako situacija ne dozvoli drugačije, o čemu ćemo vas blagovremeno obavijestiti. Po završetku obuke polaznici će imati priliku za plaćenu praksu.

(u trajanju 3-6 mjeseci) u jednom od partnerskih preduzeća sa Banjalučke regije, a 5 polaznika koji se najbolje pokažu imaće priliku za zaposlenje u istim.

Prijaviti se mogu sve mlade nezaposlene, zdravstveno sposobne, osobe u dobi od 18 do 30 godina sa područja Banjalučke regije.

Prijave možete preuzeti na *linku: OVDE , a popunjene prijave pošaljite na: info@wmta-edu.com.

Za više informacija nas možete kontaktirati na kontakte ispod:

Ustanova za stručno obrazovanje odraslih – WMTA Banja Luka

Mladena Stojanovića br. 4 ; 78000 Banja Luka, R.S. BiH E-mail: info@wmta-edu.com / Web: www.wmta-edu.com

Mob/Viber: 066/820-751;

*Link za prijavu možete preuzeti i na linku ispod:

https://drive.google.com/file/d/1rOp7WJRVNnnKS_6z46jrcuBaG_VriXJn/view?fbclid=IwAR24kJHW1COLOR5y7K85IE-aBQVeqorTnQulCT4NU8QNgBq50Mv-Crmk2Gw

Preuzeto sa: CIDEA

Exit mobile version