Site icon mladibl.com

[WEBINAR] Internet aktivizam: Borba za lajkove ili pokretač promena?

Imam lepe vesti za tebe. Odlučili smo da webinar, koji će se održati u okviru projekta Girls Advance Lab, otvorimo za sve koji žele da učestvuju!

Ako te zanimaju teme rodne ravnopravnosti, (internet) aktivizma i poboljšavanja položaja devojčica, devojaka i žena u našem društvu, biće nam drago da se pridružiš ovom online druženju.

Naša panelistkinja će biti Nikolina Pavićević, novinarka i aktivistkinja, koja je pokrenula stranicu @kritički, a sa njom i lavinu reakcija na teme koje obrađuje.

ponedeljak, 11. oktobar;
12:00h;
Zoom platforma.

“Društvo smo koje dosta problema ne priznaje ili se pravi da ne postoje i onda kada shvatim da barem jednoj osobi pružam podršku, preko mojih tekstova ili mojih objava, kada pomisli da nije sama u tome, meni je to već pobeda.” – Nikolina

Sigurna sam da je Nikolina osnažila i pružila podršku mnogima kroz svoje objave i tekstove, a ovaj put će to uraditi i kroz webinar. Očekuju nas zanimljivi primeri iz regiona i sveta, njeno dosadašnje iskustvo u vođenju stranice koja se bavi pomenutim temama, kao i diskusija na teme koje nam je pripremila.

Popuni prijavni formular ispod i vidimo se u ponedeljak!

Formular se nalazi na https://www.lonac.pro/webinar-internet-aktivizam-borba-za-lajkove-ili-pokretac-promena

Preuzeto sa: lonac.pro

Exit mobile version