Site icon mladibl.com

Studiraj besplatno u Rusiji – info dan – uživo u Banjaluci

Razmišljate da svoje školovanje nastavite u Rusiji? Želite da postanete stipendista Ruske Federacije, ali imate pitanja i nedoumice u vezi sa uslovima i procedurom za prijavu?

SRP „Bratstvo“ u saradnji sa Ambasadom Ruske Federacije u BiH organizuje uživo promociju stipendija Vlade Rusije za osnovne, master i doktorske studije.

Prezentaciju će da održi Anastasija Gajdalenok, predstavnika Ambasade Rusije u BiH. Prezentaciji će da prisustvuje i stipendista, Sandra Čihorić koja će iz prve ruke da vam prenese iskustva vezana za aplikacioni proces i studije.

Pozivamo učenike završnih razreda srednjih škola, studente Univerziteta u Banjoj Luci i sve zainteresovane da prisustvuju promociji.

Stipendija obuhvata:

plaćenu školarinu za studiranje na programima osnovnih, master, doktorskih studija te programima povećanja kvalifikacije i kratkoročnih stažiranja
stipendiju u istom iznosu kao što dobijaju ruski studenti
mjesto u studentskom domu

Gdje i kada:

format – prezentacija uživo
utorak, 5. oktobra u 18.00
naše prostorije – Stari zanatski centar Banja Luka (II sprat)

Zbog epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen, a rezervcija mjesta je obavezna. Takođe potrebno je da sa sobom ponesete masku koju je obavezno da nosite tokom održavanja info dana.

12 – Trenutno slobodnih mesta
25 – Ukupno dostupno mesta

Rezervišite mjesto tako što ćete ispuniti online formular u nastavku. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspješno prijavili, tako da OBAVEZNO proverite mejl.

Više informacija na: srpbratstvo.org

Exit mobile version