Site icon mladibl.com

Poziv za mlade da se prijave na RISE Journey 2!

Krećemo sa RISE Journey 2! Iskoristite ovaj poziv ako imaš neku ideju koju želiš isprobati. Uvijek se kreće od malih stvari, a ovo je jedna takva.

Mi ti nudimo mentorstvo, obuku, druženje, zabavu, putovanja u BiH i na prostoru regiona, umrežavanje sa stručnjacima. Nudimo i finansijsku podršku!

Ako si punoljetan ili punoljetna, i imaš do 35 godina želiš naučiti i dobiti pomoć o tome kako pokrenuti sopstveni posao, a koji može ostaviti i pozitivan učinak na zajednicu i prirodu onda je ovo što nudimo upravo za tebe!

Za prijavu ti NIJE POTREBNA firma, obrt ni organizacija, dovoljno je da se ti i još jedna-dvije osobe ili više njih prijavite kao tim i da zajedno krenemo na RISE Journey 2!

Poziv i ONLINE prijava (veoma jednostavna) se nalaze na našoj web stranici

Online prijava je veoma jednostavna i ne zahtijeva više od 5 minuta da se popuni: https://forms.gle/ATK8WiSpDTFpn6CS6

Detaljno o programu pogledaj ovdje.

Požurite, rok je 26. septembar 2021. god.

Ovaj Poziv je samo za mlade iz Bosne i Hercegovine (zato što smo mi lokalni inkubator za BiH) i objavljujemo u okviru “Podrška idejama socijalnog preduzetništva i razvoju mladih ljudi sa zapadnog Balkana”.

KO SMO MI?

Mi predstavljamo grupu od 11 partnera iz zapadnog Balkana, Njemačke i Francuske koji su u potrazi za mladim ljudima iz regiona baš kao što si ti, koji donose promjene, i koji će nam pomoći u razvoju socijalnog preduzetništva kako bi imali bolja društva.

Naše Udruženje Nešto više je jedna od 6 organizacija sa zapadnog Balkana koje je izabrano kao „Lokalna Struktura (LS)“ od strane WESTERN BALKANS – RYCO, GROUPE SOS Pulse, the South East European Youth Network (SEEYN), the Institut Français and the Franco-German Youth Office (FGYO/OFAJ)

Ovaj trogodišnji projekat podržan je od strane:

Preuzeto sa: hocu.ba

Exit mobile version