Site icon mladibl.com

1000 volontera na Svetskom prvenstvu u boksu

Boks se vratio u Srbiju, a Beograd je od 24. oktobra do 6. novembra domaćin Svetskog prvenstva u boksu. Bokserski savez Srbije poziva sve zainteresovane volontere i volonterke iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji događaja i postanu deo velike sportske manifestacije.

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta, doprineli su u značajnoj meri realizaciji naših programa i projekata obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njihovo finansiranje.

Na predstojećem Svetskom prvenstvu koje će biti održano u ŠTARK ARENI biće angažovano 1000 volontera/ki raspoređenih u 9 sektora: pomoćnik vođe tima, domaćin publike, domaćin reprezentacija, domaćin zvanica, PR, pres, logistika, protokol, redarska služba.

Da biste se prijavili potrebno je da imate minimum 15 godina starosti i spremnost za odgovornost prema preuzetim obavezama i zadacima. Volontiranje na Svetskom prvenstvu u boksu podrazumeva aktivizam od 20. oktobra do 8. novembra 2021. godine, rad je organizovan smenski i odvija se po svim pravilima volonterskog menadžmenta, a u skladu sa Zakonom o volontiranju Republike Srbije.

Prijavljivanje se vrši na sledeći način:

preuzmite prijavni formular koji se nalazi OVDE,
popunite prijavni formular i
pošaljite PRIJAVNI FORMULAR zajedno sa FOTOGRAFIJOM na e-mail boxingvolunteers@gmail.com.
KONKURS JE OTVOREN DO 10. OKTOBRA 2021. GODINE!

Zakasnele i nepotpune prijave neće biti razmatrane. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani za intervju e-mailom/telefonom.

Eventualna pitanja poslati na e-mail boxingvolunteers@gmail.com

Preuzeto sa: bokserskisavez.rs

Exit mobile version