Site icon mladibl.com

Prijavite se za Appetizer onlajn obuku

Appetizer obuka je dizajnirana kao uvod o tome kako koristiti Erasmus+ za međunarodni rad sa mladima. Odrzace se onlajn u periodu od 5. do 20. oktobra.

OBLAST: Omladinski rad

OPIS: “Predjelo” ima za cilj da pruži snažno pozitivno iskustvo međunarodnog rada sa mladima i motiviše učesnike da koriste program Erasmus+i, u određenoj meri, program Evropskog korpusa solidarnosti. Ovaj cilj sažima celokupnu ideju treninga – dati osećaj, šta znači raditi sa mladima u međunarodnom okruženju. Ostavljajući sva objašnjenja i znanje po strani, radi se o davanju prostora učesnicima da sami istraže prednosti „internacionalnosti“.

Od svih polaznika se očekuje da se tokom čitavog trajanja posvete kursu obuke. To znači učešće na svih 6 sastanaka mrežnih grupa navedenih u nastavku, pored drugih obaveza na kursevima obuke (aktivnosti platforme za e-učenje i naknadni treninzi)

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE: Možete se prijaviti putem linka

ROK ZA PRIJAVU: 15.09.2021.godine

Detaljnije na: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/appetiser-online-an-introduction-on-how-to-use-erasmus-for-international-youth-work.9568/

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version