Site icon mladibl.com

Eko šetnja dolazi u Gradišku

Povodom Međunarodnog dana mladih (12.08), Agencija za razvoj i saradnju CEREBRA zajedno sa partnerima u ovoj akciji i domaćinom akcije NGO MOST organizuje četvrtu Eko šetnju ove sezone u Gradišci, jezero Laminci.

Četvrta ovogodišnja EKO-ŠETNJA održaće se u ČETVRTAK, 12.08.2021. godine sa početkom u 16 časova na jezeru Laminci kod Gradiške.

Pozivamo sve koji žele da se priključe akciji da sa sobom ponesu zaštitne maske, te udobnu odjeću i obuću. Organizator obezbjeđuje rukavice i vreće za smeće.

EKO-ŠETNJA je pokret koji ima za cilj:

Šetnja je otvorena za sve zainteresovane koji žele da se upoznaju, druže, rekreiraju i dorinesu smanjenju otpada.

Podsjećamo, cilj eko-šetnje leži u naglašavanju važnosti i očuvanju kvaliteta okoliša i djelovanja na stvaranje ekološki svjesne, savjesne i društveno odgovorne sredine koja bi sve prirodne zanimljivosti sačuvala kao jedinstvenu prirodnu vrijednost. Jačanje svijesti građana i okoline o potrebi zaštite i mudrog korištenja njegovih prirodnih vrijednosti treba biti dugoročan zadatak svih nas.

EKO-ŠETNJA poziva sve organizacije i pojedince voljne da pomognu i priključe akciji da nam se jave kako bi postali suorganizatori ove aktivnosti i kako bismo ovim pokretom očistili naše gradove i okolinu, ali i promovisali zdrave životne navike i stilove, te kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Za sva dodatna pitanja i informacije pišite nam na mail: ekosetnja2@gmail.com i ik.cerebra@gmail.com

Vidimo se u četvrtak u 16h u Lamincima!

Preuzeto sa: CEREBRA NGO

Exit mobile version