Site icon mladibl.com

Ojačati M.O.C.A.R.T. da zasvira novim notama

U sklopu projekta “Networking youth centers across BiH” održan je drugi modul izgradnje kapaciteta potencijalnih članica mreže M.O.C.A.R.T. Ovaj trening održan je u Neumu od 20 – 23. 07.

Kao i prvi Capacity building, trening smo održali za potencijalne članice mreže M.O.C.A.R.T., a okupili smo 16 učesnika iz omladinskih centara I javnih ustanova koje se bave pitanjima mladih.

Teme koje su obrađene na ovom treningu su: “Pisanje CV i motivacionog pisma”, “Digitalni marketing”, “Teambuilding” i “Upravljanje i vođenje radionica”. Mladi su imali priliku da prošire i dopune svoja znanja zahvaljujući trenerima Ranki Kazimirović i Milici Jovičić.

Svi učesnici su saglasni u tome da im je ovaj trening bio izuzeteno koristan, odlično organizovan, zanimljiv i interaktivan.

Jedna od učesnica navodi: “Ovaj seminar je jedan od najboljih na kojima sam bila, zanimljiva i prije svega korisna predavanja, mislim da ćemo se svi vratiti u svoje lokalne zajednice i unaprijediti svoje centre i organizacije iz kojih dolazimo zahvaljujući znanjima koje smo stekli na ovom treningu.”

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID)

Preuzeto sa: Perpetuum mobile

Exit mobile version